IT Sikkerhed

Pas på jeres IT med disse tips

Når man investerer i IT udstyr til et helt kontor, vil man helst vente en årrække, før det er nødvendigt igen. Det bliver nemlig hurtigt en stor udskrivning, og de fleste krydser fingrer for, at disse produkter kan holde længe! Men hvad kan man selv gøre, for at sikrer sig, at man gør sit bedste for at passe på sit udstyr? Dét kan du læse om i denne artikel.

Tablet/computer covers og beskyttende tasker

Først og fremmest bør vi beskytte vores udstyr med covers – hvad end vi bruger bærebare computere eller tablets. Det er selvfølgelig ikke relevant for computerskærmen, som altid står på kontoret. Dog er det vigtigt, at bruge covers og praktiske tasker, som beskytter den bærbare computer eller tablet, hvis man fragter den frem og tilbage på kontoret.

At bruge covers og praktiske tasker, som beskytter, kan hurtigt være med til at forlænge udstyrets levetid. Brugen af eksempelvis Targus mobile løsninger kan nemlig forhindre, at små slag og lignende ender med at gøre skade på udstyret. Samtidig beskytter man computeren eller tabletten for diverse ridser og lignende, som hurtigt gør, at udstyret ser slidt og gammelt ud.

Garantier på udstyret

Samtidig er det også meget vigtigt at sørge for, at der er de korrekte garantier på det udstyr, som man investerer i til kontoret – specielt fordi det er en af de større udskrivninger. Hvis der skulle være noget galt med et af de produkter, som man har fået leveret, kan man nemt sende produktet tilbage, hvis man har en garanti.

Yderligere kan udstyret også vise sig senere hen at have software eller hardware fejl, som hurtigt kan koste rigtig mange penge. Hvis man derimod har en garanti på produktet, bliver regningen dækket. Der er stor chance for, at du blot vil få et nyt produkt!

Anti-virus programmer

Ovenstående – både i forhold med beskyttende covers og garantier – har mest at gøre med skader påført hardwaren i forbindelse med transport og leveringen samt vedligeholdelse.

Dog skal man også huske på at der findes computervirusser. Man kan investere i forskellige anti-virus programmer, som kan hjælpe med at opsnappe eventuelle virusser som forsøger at komme ind i kontorets digitale udstyr.

Der findes mange forskellige slags anti-virus systemer og det er værd at sætte sig ind i. Du kan også nemt få en professionel ud til kontoret for at se, hvad I kan gøre for at beskytte jeres IT. Flere computervirusser udvikler sig gang på gang, og de finder konstant en ny måde hvorpå de kan komme ind i vores udstyr og lave ravage. Derfor er det også en god idé at holde sig opdateret på sine anti-virus systemer og sørge for, at de er optimeret.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *